Home > Nvidia Control > Nvidia Control Panel Not Working 2011

Nvidia Control Panel Not Working 2011

I'm not sure who you were replying to, but I don't have "On-Board Video". It's mostly all done through there now. Blayt06-12-2014, 04:45 PMI have the latest nvidia driver for my 780 Ti (v337.88) on Win 7 x64 and just downloaded DisplayLink Manager (v7.6.55673.0) as of June 12, 2014. Also found that windows was trying to install parts of ATI drivers? weblink

When I connect the displaylink monitor I loose all the settings in my Nvidia control panel except for 3D settings. demi0227_basicMember Since: October 30, 2002Posts: 1359demi0227_basicFollowForum Posts: 1359Followed by: 0Reviews: 1 Stacks: 0Forum Karma: 0#15 Posted by demi0227_basic (1359 posts) - 17 days, 1 hour ago I've had that issue before...a After installing the latest Displaylink software, v6.3, my machine was BSOD, among other woes. Solved the problem for me too after Win8 upgrade. https://forums.geforce.com/default/topic/505709/nvidia-latest-update-problems-control-panel/

I used to love it .. zyxwvuuu12-08-2011, 10:33 AMThank you, I will try this tonight. I have an Alienware M18x with 2 nVidia GT 675m cards running in SLI, and I get constant blue screens.

making nvidia card primary solved it for me SusiBiker06-18-2014, 10:58 PMdisabling on-board video. Your cache administrator is webmaster. The display is corrupted or blank? It may be that you have profiled the launcher and not the game EXE.

Generated Mon, 14 Nov 2016 16:15:08 GMT by s_mf18 (squid/3.5.20) DWM will not run at all(therefor Aero disabled too). Wim Jason-11804-05-2011, 06:35 PMI get that message and my nvidia drivers end up being disabled. I am also having the problem where i have multiple monitors connected to a GTX 680 in Windows 7 x64 as well as a 10" displaylink monitor.

http://forums.uktrainsim.com/viewtop...sd=a&start=449 nobloodyname View Public Profile Search User Find More Posts by nobloodyname Find Threads by nobloodyname 09-27-2011, 01:49 PM #7 Irontooth Join Date: Jul 2011 Reputation: 18 Posts: I lost SLI capability to do that, but have become rather accustomed to having the third display. As soon as I turn it on, my outer monitors deactivate and the Win7 X64 display panel won't let me reactivate them and neither will the Nvidia control panel. These are the only options I have.

Is this going to be fixed, or is it even possible to fix this? http://displaylink.org/forum/archive/index.php/t-635.html I uninstalled, restarted and installed, same problem. Though the third screen does go online, once i reboot the machine it's all dead - down to one screen working only, the nvidia drivers being unable to initialise and so No help.

Thanks Wim ok running the tool so i will post it soon. have a peek at these guys This time is on a clean install of win 7 pro 64bit. Search User Find More Posts by Wolfseven Find Threads by Wolfseven 09-27-2011, 02:00 AM #6 nobloodyname Join Date: Nov 2009 Reputation: 23 Posts: 207 Overriding AA settings does I look forward to a fix that will allow these two software packages to play in the sand box together ;) superbike8112-16-2011, 10:56 AMSimilar problem....

Wim04-07-2011, 09:32 AMOk I appreciate your help, I gathered the support info after I installed the display link drivers with the monitor plugged in and also gathered after a restart. I have an Ideapad Y580 (with GF660M GTX) hooked up to two Lenovo ThinkVision LT1421s. Well the one monitor hooked up to my sabrent usb is slow but that was it. check over here dwm.exe crashing when DisplayLink is connected so Aero glass graphics are not available.

Thanks.......................ReplyDeleteFlash FacesJanuary 29, 2014 at 10:55 AMI make on Video Tutorial installation!http://youtu.be/TbgsW_PXhFEReplyDeleteSaurabh SharmaAugust 12, 2015 at 11:08 PMThanks. I also think your explorer crash is being reported to Microsoft which we also have as a bug, so I've flagged both these up to be looked at. So I just leave it rightclicked and I can watch my projector.

switch off the usb screen and 2d surround works fine and all screens turn back on.

Mastiff - can you submit your log files, so we can see if its the same issue as Jason, or if its something different. TabSel07-29-2013, 08:25 PMHello? TNgirt04-27-2015, 11:23 AMHi, Im having this issue with NVIDIA control panel. Displaylink with 5.6.31854.0 As for hardware(which has nothing to do with it what I can see) AMD Phenom II 965 X4 @ 3,4GHz 4Gb RAM @ 1600MHz nVidia GTS 250 1Gb

Advice would be greatly appreciated. An error (403 Forbidden) has occurred in response to this request. Page 1 of 2 1 2 > Thread Tools Display Modes 09-26-2011, 02:33 PM #1 teisco Join Date: Nov 2008 Reputation: 5 Posts: 98 Anyone got their Nvidia http://noipc.org/nvidia-control/nvidia-control-panel-not-working-windows-10.html I had Nvidia drivers 310.90, and display link 6.1 installed.

I have the latest official nvidia drivers and your latest drivers. We need to try and reproduce this and see if its "feature" of NVIDIA graphics when they detect another graphics driver installed or if its something we are doing. 2. iansane06-10-2013, 11:24 PMOk reading this forum I learned one thing. I assume this is on Windows 7?

They aren't listening and they don't care. Legacy mode can be, however. Does anyone know if other similar products have this limitation, or just DisplayLink? I mainly bought it for films and for the upcoming hockey worldcup and ofc the UEFA Euro and such.

Which was weird since Ive never used ATI at all. Anyway, thanks for the help. :)I have experienced the same problem I am going to try what has been suggested. Can you try switching to Aero mode through the "Personalization", and see if this improves the experience. Generated Mon, 14 Nov 2016 16:15:08 GMT by s_mf18 (squid/3.5.20) Salih's Blog Friday, September 30, 2011 Tesla C2075 not detected by Nvidia control panel after installing Driver 275.89 Me and my

Mastiff04-10-2011, 06:38 PMyes seems to be the areo bug I still get that same problem NVIDIA stops responding and the display main screen not the USB displays goes black. I haven't used it for years.Did clean install.You need the control panel for everything, at least as far as I know. Though if I rightclick an icon on my main screen, it will run as long as the icon is rightclicked. It solved the problem for me as well.

Your drivers do not work. If I restart it's the BSOD. Almost all of settings get removed, the 3D Adjustment Settings, Monitor set up and adjustment ect, not just the SLI/PhysX sections. Are you guys going to be able to do anything to help us?

happens everytime with I.E.